top of page

ABOUT ME

IMG_5376.jpg

Jouw droomtaart creëren is mijn prioriteit

Hi there! Ik ben Elien, wonende te Opwijk, afkomstig van Welle (Denderleeuw), happily married, catmom van 2 schattige poezels, maar vooral zot van zoet!

Al van toen ik nét kon lopen bakte ik broodjes samen met mijn opa. Ik mocht een koksmutsje opzetten, we kneedden samen het deeg, en daarna mocht ik de leukste vormpjes vullen. En daarna de ouderwetse buitenoven in, op grootvaders’ wijze.

 

​Het bakken heeft er dus altijd wel in gezeten, maar toen ik in 2015 voor de eerste keer New York bezocht, was ik helemaal verkocht. Niet alleen aan de stad zelf, maar ook aan de prachtige taarten die daar in de etalages stonden! Dat wou ik ook kunnen.

De volgende jaren volgde heel wat oefening – practice makes perfect. En in 2021 startte ik met Tartalien, om dit met jou te delen!

Elien D'Haese

Cake designer & founder Tartalien

NICE TO KNOW

  • Voor Tartalien werkte ik 5 jaar in de verzekeringssector, maar helaas leverde dit me tweemaal een depressie / burn-out op. Dat is wanneer ik terug regelmatig begon te bakken, als therapie zeg maar
     

  • Toen ik tijdens de Coronapandemie in 2020 werd ontslagen, besloot ik onvoorwaardelijk voor mezelf te kiezen en m'n eigen cake business op te starten. Op 1 april 2021 startte ik officieel onder de naam Tartalien
     

  • Ik ben linkshandig :-)
     

  • Ik ben sinds 2017 getrouwd met Niels, die me steunt in alles wat ik doe. Hij doet meestal ook de leveringen ;-)

IMG_5393.jpg
bottom of page