top of page

VOOR BEDRIJVEN

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum, klantenbijeenkomst, of gewoon om uw medewerkers te verwennen, op maat gemaakte taarten en sweets zullen zeker een blijvende indruk achterlaten.

Een bedrijfsevenement gepland?

Dan is een taart met of zonder bijpassende sweets een echte eyecatcher. Laat er bijvoorbeeld een logo in verwerken, een slogan, een persoonlijke boodschap, enz.

Een bedankje voor je medewerkers?

Cupcakes of cakesicles met logo of persoonlijke boodschap zijn een mooie attentie

TAART

IMG_8428.JPG

CUPCAKES

IMG_2060_jpg_edited.jpg

CAKESICLES

web_tartalien_djulibravenboer_00026.jpg

COOKIE BITES

IMG_9915_edited.jpg

TARTELETTES

WAAROM KIEZEN VOOR TARTALIEN?

 

  1. Ambachtelijke kwaliteit: Alle taarten en sweets worden met liefde, plezier, maar vooral met de hand gemaakt. We gebruiken alleen de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat alles van topkwaliteit is. 
     

  2. Maatwerk: Elk bedrijf is uniek en heeft z'n eigen verhaal. Daarom bied ik volledig op maat gemaakte opties aan, die passen bij jouw specifieke behoeften. Een logo? Een slogan? Een persoonlijke boodschap? In samenspraak ontwerpen we de taart en/of sweets volgens jouw wensen. 
     

  3. Bezorging: Tijd is kostbaar in het bedrijfsleven, en daarom kan je bestelling ook gewoon geleverd worden. Deze wordt geleverd op het gewenste tijdstip en de gewenste locatie, zodat jij je kan concentreren op het evenement.
     

  4. Aandacht voor detail: Presentatie is net zo belangrijk als de smaak. De sweets worden mooi opgemaakt en verpakt, waardoor ze er niet alleen heerlijk uitzien, maar ook perfect geschikt zijn als geschenken voor klanten en medewerkers.

bottom of page