top of page

CELEBRATIONS

LET'S CELEBRATE!

Het is belangrijk om speciale momenten in het leven te vieren. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, babyborrel, of een andere mijlpaal; een op maat gemaakte taart is de perfecte manier om de gelegenheid extra speciaal te maken. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en ambachtelijke bereiding zorg ik ervoor dat jouw celebration een onvergetelijke ervaring wordt.

Waarom kiezen voor een celebration cake van Tartalien?

  1. Kwaliteit: Elke taart wordt gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Ik hecht veel waarde aan de kwaliteit van mijn producten. Enkel het beste is goed genoeg voor jouw feest.
     

  2. Maatwerk: Elke gelegenheid is uniek, dus jouw taart is dat ook. Elke taart wordt volledig op maat en naar jouw wensen gemaakt.
     

  3. Creativiteit: Ik neem graag uitdagingen aan en ben trots op mijn creativiteit bij het ontwerpen van een taart die perfect past bij jouw speciale gelegenheid.
     

  4. Betrouwbare levering: Het is belangrijk om op tijd te zijn voor je feest. Er wordt voor gezorgd dat je taart op het afgesproken moment klaarstaat of geleverd wordt, en in perfecte staat.

IMG_9727.JPG

TIP: VOEG SWEETS TOE

Een celebration cake kan je aanvullen met kleinere sweets. Stel je eigen dessertbuffet samen, met of zonder taart

IMG_9715.JPG
IMG_9560.JPG
web_tartalien_djulibravenboer_00026.jpg
IMG_9915_edited.jpg

Cakesicles

Cake op een stokje, omhuld met Callebaut chocolade

Cupcakes

Met of zonder vulling

Cookie bites

Mini American cookies, +/- 40g per stuk

Tartelettes

Ø 8 cm

Design op maat

bottom of page