top of page

WEDDINGS

JULLIE GAAN TROUWEN,

GEFELICITEERD!

Jullie liefdesverhaal is uniek, en jullie bruidstaart moet dat ook zijn. Een kunstwerk dat niet alleen de lekker is, maar ook mooi is om naar te kijken en jullie persoonlijkheid weergeeft. Het zou een hele eer zijn om een taart te creëren die jullie liefdesverhaal weerspiegelt en jullie gasten betovert.

Waarom kiezen voor een bruidstaart van Tartalien?

 1. Gepersonaliseerd ontwerp: Jullie liefde is uniek, dus moet jullie taart dat ook zijn. We werken nauw samen om een taart te ontwerpen die perfect aansluit bij jullie bruiloftsthema en persoonlijke stijl.
   

 2. Verse en hoogwaardige ingrediënten: Ik geloof dat een geweldige taart begint met de beste ingrediënten. Enkel verse, hoogwaardige en smaakvolle ingrediënten zijn goed genoeg.
   

 3. Ambachtelijk gemaakt: Ik maak geen gebruik van producten om af te bakken. Alles wordt door mijn hand gemaakt; de cake/biscuit, de vulling, én de botercrème.
   

 4. Punctuele levering: Op jullie mooiste dag willen jullie je geen zorgen maken over de levering van de taart. We zorgen ervoor dat de taart op tijd en in perfecte staat wordt afgeleverd, zodat jullie je kunnen concentreren op het creëren van blijvende herinneringen.
   

 5. Proeven: Het is belangrijk om zeker te zijn van jullie keuze. Daarom kunnen jullie een proeverij boeken, zodat jullie verschillende smaken kunnen ontdekken voordat jullie een definitieve beslissing nemen.

 

TIP: VOEG SWEETS TOE

Een bruidstaart kan je aanvullen met kleinere sweets. Stel je eigen dessertbuffet samen, met of zonder taart

IMG_8700.JPG
IMG_9617.JPG
web_tartalien_djulibravenboer_00026.jpg

Cupcakes

Met of zonder vulling

Cakesicles

Cake op een stokje, omhuld met Callebaut chocolade

Cookie bites

Mini American cookies (+/- 40g per stuk)

Tartelettes

Ø 8 cm

Design op maat

bottom of page